PENGUMUMAN 2

Sopo wonge, sing wong Kebumen, tinggal nang Bumen apa rantau, nek mbuka blog kie, wajib ngisi, minimal….salam…. Blog kie diutamaken kanggo nulis wong Kebumen. Nulise apa bae..sing penting ra kebangeten….

Perihal kebumen
admin@ngapaknews.com

30 Responses to PENGUMUMAN 2

  1. ads mengatakan:

    ass.

  2. yoga mengatakan:

    kulonuwun

  3. freshcocenter mengatakan:

    Hallo saya pengen kenalan neh sekaligus promosiin website Kebumen saya yang baru. So buat kamu2 yang orang kebumen bisa kunjungi situs kami di :

    http://freshcocenter.awardspace.com

    SElain itu kami juga mengundang temen2 wong bOement untuk ikut berperan serta di forum kami yang baru :

    http://freshcocenter.one-forum.net/portal.htm

  4. freshcocenter mengatakan:

    Saya mengundan teman2 kebumen untuk turut berpartisipasi dalam forum baru saya di :
    http://freshcocenter.one-forum.net/portal.htm

  5. sandji_vox mengatakan:

    assalamualaikum

  6. devil advocate mengatakan:

    Hallo mas Tajib
    Hehehe freshcocenter sudahpunya alamat sendiri jadi :
    http://www.freshcocenter.com

    Hihihi kalo sempat mampir ke websiteku yaaaa, tar tak sediain kopi ama cemilan hohohoho….

  7. Ono Karsono mengatakan:

    Lho ini yg pd kirim komen apa orang kebumen jg ya…?

  8. atmo4th mengatakan:

    Ass.WW

    bagus mas wong kebumen akeh sing kreatif. Aku duwe progran tentang irigai wadas lintang ( untuk energi listri desa ) agi tek edit maning engko arep tek kopy

    semene disit ya.

    wass
    mukmin

  9. wahyu mengatakan:

    hollo pren inyong juga dari negara ngapak kebumen salam kenal dadi ra mendirikan negara ngapak dewek ya minimal propinsi ngapak lah

  10. suparman mengatakan:

    Kula Nuwun,…

    Salam kenal disit ya, inyong sie asli wong Rawakele,Rawawungu nig ning siki manggone nang cibinong-Bogor.jane mending Email ditampilna ben gampang kirim-kirim karo kanca batir

    Kepareng.

  11. aa_usrox mengatakan:

    Assalamu ‘alaikum Wr.Wb.

    SEKILAS INFO >>>>>>>

    DIBERITAHUKAN BAHWA :

    IKATAN MAHASISWA KEBUMEN DI YOGYAKARTA (IMAKTA) akan menyelenggarakan “PELATIHAN KEPEMIMPINAN DAN KEORGANISASIAN”

    PELAKSANAAN : TGL 28-30 MARET 2008

    UNTUK INFO SELENGKAPNYA, SILAKAN MENGHUBUNGI
    085228074611 (a.n usrox _ KETUA IMAKTA)

    ATAU KIRIM eMAIL KE : aa_usrox@yahoo.com

    demikian sekilas info,
    terima kasih
    WASSALAM
    >>>>>>>> ACARA KAMI LANJUTKAN KEMBALI!!!!!!

  12. cokronugroho mengatakan:

    salam kenal karo nyong wong tamanwinangun tapi siki aku manggone nang karawang

  13. ketua Imakta mengatakan:

    UNDANGAN TERBUKA UNTUK UMUM

    bedah film BARENG IMAKTA
    tema : “JALAN MENUJU KEBAHAGIAAN”
    JUDUL FILM : THE PRUSUIT OF HAPPINESS
    PEMBEDAH :
    1. MAHFUD (dOSEN kOMUNIKASI UIN JOGJA)
    2. FAJAR (DOSEN STAIN PEKALONGAN)

    TEMPAT : GEDUNG SERVIS CENTRE (KANTOR KOPMA LT.3 UIN SUNAN KALIJAGA

    PELAKSANAAN :
    HARI : SABTU, 10 MEI 2008
    JAM : 09.00 WIB

    AJA PADA KLALEN YA
    MATUR NUWUN………………..

  14. mamaz mengatakan:

    PIYE KABARE CAH BUMEN…
    MAAF AKU JARANG AKTIF DI IMAKTA, TAPI AKU SANGAT ANTUSIAS DAN MEMOTIVASI UNTUK KEMAJUAN IMAKTA..
    OJO LALI NEK ONO KEGIATAN, AKU DIKABARI YO…
    IKI NO.HP :085959564279 (WAHID)
    EMAIL : mamaz_wait2008@yahoo.com.
    tak tunggu, key

  15. Kang Arie mengatakan:

    Melu nimbrung lah… nek aku saiki manggon nang jogja…
    Mampir meng nggonq ya.. [Never Ending Ngapack]

  16. Sugi Logandu mengatakan:

    Pancen…..SINDEN UDUDE SINTREN WONG KEBUMEN ORA BAEN-BAEN.

  17. amin mengatakan:

    mas Atmo4th wong ndi? lam kenal dooong.. aku wong cedek bendungan Wadas Lintang kok. emailku glagah_amba@yahoo.com. salam seduluran yaaa..

  18. ImamS mengatakan:

    assalaam…
    kepriwe kabare wong kebumen? pada sehat kabeh mbok?
    Ayuh pada dolan meng nggone bloge nyong.

  19. Paijo mengatakan:

    Ya, nyong tek njajal melu corat-coret nang kene ulih kan?
    He.eh.he.he
    maklum wong ndesa kang, urung biasa uthik-uthik komputer. paling banter sih nembe bisa uthik-uthik upil.Hi.hi.hi…
    Tapi ngomong-ngomong deneng ora nambah sih sing ngisi buku tamune?
    Apa wong Kebumene pada punah ya…?!?

  20. Rafumato mengatakan:

    Kulonuwun, Kang, Pak lik, Pk de, bU le, bulik sedoyo..

    Kebetulan aku cah bumen kepriwe kabare,, aku nang Kalimantan siki..
    ono kemajuan apa ya siki kebumen aku wis patang taun ora bali nang ndeso ku..

    Kang..pa de, bude, pa’lik, bulik,, nek ono sing bekas lulusan SMUN1 KUTOWINAGUN 98 ayo podo add neng kie bolg

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: